Terra-creative

Bestel informatie
Archivals,multiples,unicums en giclee prints

Limited editions

Genummerd en gesigneerd

Inclusief Echtheidscertificaat.

In het betreffende portfolio selecteerd u het gewenste collage. Onderaan de pagina klikt u op toevoegen aan winkelwagen. Klik op Nu Kopen en u wordt naar onze PayPal betaal omgeving geleid. Hier kunt u betalen via uw PayPal account of via elke gangbare CreditCard.


Alternatieve Bestelwijze:

Naast onze PayPal betaal optie kunnen we u alleen nog een directe overboeking naar onze bankrekening aanbieden. Wij zijn geen bedrijf en het aanbieden van andere betaalopties zoals Klarna en iDeal kosten ons meer dan het oplevert.

U kunt op de volgende wijze bestellen.

Bij het gewenste werk klikt u onderaan de foto op "Feedback" ,
U krijgt een Pop-up scherm te zien met een plaatje van het gewenste werk.
In de "Comment" regel vult u uw Naam, Adres, Postcode en Telefoon nummer in.
Vermeld ook het gewenste formaat, A3, A4, A5 of A6.
Klik op "Send Feedback" dan wordt uw email programma geopend met de door u ingevoerde gegevens.
Verzend de email nadat u de gegevens gecontroleerd heeft en/of eventuele toevoegingen heeft geplaatst.
U ontvangt een bevestigings Email van ons met onze bankgegevens en zodra uw betaling binnen is printen we uw bestelde werk uit, wordt het genummerd en gesigneerd. Tevens printen en signeren we uw Verklaring van Echtheid.

Binnen 5 werkdagen, na betaling, ligt uw bestelling in uw brievenbus.

Gaat er iets mis? Kijk op onze Pagina Klachten .


Andere Formaten en Materialen

Wij beschouwen onze zelf geprinte producten als ons werkelijke handwerk, we begrijpen echter ook dat sommige werken beter tot hun recht komen in uw interieur op grotere formaten dan A3. Door onze digitale werkwijzen zijn de originele bestanden geschikt om afgedrukt te worden op elk formaat, tot kamerbreed behang toe, en op bijna elk materiaal zoals canvas, dibond, acryl en aluminium. Om aan deze wensen te voldoen hebben wij onze werken ook beschikbaar gemaakt via "Werk aan de Muur" deze optie kunt u bereiken via een link in onze Portfolio's, deze link staat bovenin elke portfolio pagina.

Wilt u meer weten over beschikbare materialen Kijk dan even op deze Pagina

De bestellingen die u doet via onze outlet bij Werk aan de Muur vallen geheel onder de verantwoording van Werk aan de Muur. Zij verzorgen de betaling, het afdrukken en de aflevering. Mocht u echter problemen ondervinden zullen wij zeker bemiddelen.

Zie onze pagina Klachten .